HTML

Random anime kritikák szubjektíven

Friss topikok

  • Shachi Haru: Nekem alapból tetszett, bár igaz vannak olyan részek/ részletek, amik hagynak maguk után némi kive... (2016.08.05. 10:44) Black Bullet - WTF?!
  • DropTheWorld: Üdv ismét itt! :D Nézd meg a Sailor Moon Crystal nézettségét, az egész jó lett. x) Több mint 1500 ... (2014.07.21. 12:14) Densetsu no Yuusha no Densetsu
  • DropTheWorld: Az átváltozást pont elfelejtettem megemlíteni. :/ Egyébként félek megnézni az eredeti első részt..... (2014.07.15. 20:04) Első ránézésre - Sailor Moon Crystal (2014)
  • DropTheWorld: Nem, a cosplay távol áll tőlem, inkább maradok a mange és anime asztalnál. :) Örülök, hogy kívánc... (2014.07.10. 19:47) Deadman Wonderland

Archívum

Első ránézésre - Terror in Resonance

DropTheWorld 2014.07.30. 19:05

shirogane-no-ishi-wallpaper-anime.jpg

Terrorizmus a terroristák (és egy lány) szemszögéből? Egy a tömegek által okkal gyűlölt elfoglaltság, amit ez a sorozat mégis témájává tett. A mostani szezon egyik gyöngyszeméről beszélek, ami nem más mint a Terror in Resonance / Zankyou no Terror.

Zankyou-no-Terror-1-Falling-Commie705b72de.mkv-00000.png

Eddig az első két részt volt szerencsém megnézni és komolyan mondom le vagyok nyűgözve! Látványos, dinamikus, epic és még sorolhatnám a pozitív jelzőket, amik a képi világát és a hanganyagot jellemzik. Főszereplőink (antihőseink) nyomban az anime első részében megmutatják nekünk, hogy hogyan lehet házi bombával felhőkarcolót robbantani úgy, hogy senkinek se essék bántódása (kis előkészület azért kellett).

zankyou - 01.png

Az első részben megismerkedhetünk női főszereplőnkkel is, aki egy kis habozás, na meg választás elé állítás után csatlakozik is a két fős terrorbandához. Itt azonban megjegyezném azt is, hogy a két jómadárnak kódneve is, van még pedig Nine (kilenc) és (asszem) 12 (twelve), ami arra enged következtetni, hogy többen is vannak.

terror-in-resonance-twelve-and-nine.jpg

Nem mellesleg lopnak maguknak egy kis atombombát is. In ya face police! A srácok okosak, felkészültek és a neten keresztül üzennek a rendőrségnek következő akciójukról. (A rendőrséget is felrobbantják.)

Zankyou-no-Terror.jpg

A hangok is remekek, minden klappol és szép, szinte futkos az ember hátán a hideg. És akkor még a történetről nem is tudtunk meg sok mindent.

Nagyon várom a következő részt, és remélem ti is!

DropTheWorld

Címkék: kritika sorozat szubjektív terror anime bemutató resonance első ránézésre zankyou zankyou no terror terror in resonance

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://randomanimekritika.blog.hu/api/trackback/id/tr976560261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása